Short rent Продава Под наем

Вила Калета

€8,100,000
Tози имот е включен в категориите:
Къщи
Парцел 52000.00

Описание

Имотът се намира в лявата страна на главния плаж , когато гледате в морето от центъра на града. Разположен на върха на хълма , покриваща със своите 52,000 кв. м. от двете страни на него и доминира мнението, срещу централния плаж на Лорет де Мар до другия край . Плажът на Бланес може да бъде оценено в далечината. Отличен изглед към морето могат да бъдат оценени от къщите.

Най-малко четири сгради седалките на имота; две основни къщи, часовникови пазители дома и още една сграда , включващ стария кладенец , от който на имота ще получите своето водоснабдяване заедно с някои обори за животни . Една от основните къщите разполага с голям плувен басейн и , прикрепен към него огромен резерв от вода върху бетонен депозит от неизвестни мерки. Сградите се нуждаят от някаква реконструкция , или, най-малкото тежка обновяване. Универсалността на сградите , без да е неограничена , е доста широк .

Партидата се квалифицира като земеделска в новия Masterplan , извадена една от съществуващите основни къщи и малко парче земя от около 1.000 m2 , която ще позволи на една пета семейна къща на значителен размер. Фактът , че са земеделска е добро предимство за даден инвеститор или група от семейства , които желаят много земя и добра жилищна площ. Земеделска земя не плащат местни данъци и такси или те са много ниски , докато градска земя плаща много скъпо и увеличаване на данъците .

Имотът е идеален за група приятели , които искат да бъдат в непосредствена близост до града , плаж и други съоръжения , които желаят да имат много земя и неприкосновеността на личния живот и не е в бързаме да се препродават . Очакванията за бъдещето са, че тази земя ще бъде естественото разширяване на града, за да го свържете с луксозни urbanizations като La Montgoda или Canyelles .

Форма за запитване

Моля, посочете обект
Въведете име
Въведете фамилията
Грешен е мейл
Въведете телефонния номер
Моля, дайте повече информация
Моля, дайте ни повече информация

Имоти в САЩ

Недвижими имоти във Флорида

Недвижими имоти в Атланта

icon Бургас,ул. “Александровска №16, ет. 1
icon +359 897 944 077